Camp Nou

L'”operació remuntada” és qüestió d’hores

Camp Nou

Bas Silderhuis

 

Ja està tot preparat. Ara  sí que no hi ha tornada enrere. L’”operació remuntada” ja és només qüestió d’hores. L’escenari de la batalla serà una olla a pressió i és el moment de que jugo també l’afició, amb el dorsal número 12.

L’assaig de lliga davant el Deportivo, ha de servir per a que res falli a l’hora de la veritat. El pas a quarts de final ha de tornar a ser una d’aquestes nits de Champions glorioses que tantes vegades hem viscut però, sobretot, patit.

Aquest equip ho té tot no només per a intentar-ho, sinó també per aconseguir-ho, només com ells saben. El Milan saltarà a la gespa molt confiat, i amb avantatge al marcador. Insconscientment, sense saber el què li ve a sobre, l’equip blaugrana sortirà amb l’etiqueta de favorit i amb el suport incondicional de tots aquells que aposten per l’espectacle i que esperen que Messi surti enxufat des del minut 1.

Una altra de les coses al marge o no del resultat, esperant que sigui positiu, es que volem una trobada maca i que siguin els jugadors d’ambdós clubs els que parlin sobre el mateix terreny de joc intentant que el protagonista final no sigui l’àrbitre. A més, ens agradaria que tot sortís bé i que el joc brut es deixi fora de l’estadi barcelonista abans de començar.

 

* Text original en castellà.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *