El futbol dels equips petits

Som molts els equips que juguem a futbol o a futbol sala a Catalunya per diversió. En el meu cas, no hi ha molta diferencia al professional ja que algunes de les normes són les de la FIFA, és a dir, les mateixes regles que hi ha a primera divisió les apliquem els equips més modestos. En el nostre cas juguem en gespa artificial. És més còmode per a nosaltres, encara que no tot és de color de rosa per a cap equip, ja que hi ha molts partits i, per sort o per desgràcia, cap equip és invencible.

També tenim diferents divisions: 1ª ,2ª i 3ª, com els equips que són a dalt, la elit. En el cas del meu equip, hem quedat subcampions de la tercera divisió de la lliga catalana de futbol sala. Això ens ha donat dret a jugar la Copa Champions. La veritat és que ho tenim una mica difícil per guanyar-la ja que hi ha un equip que és molt bo, el Car de Vic. Aquesta copa només poden disputar-la els tres primers equips de primera divisió i l’últim de la segona. Els que no són tan bons juguen una altra copa que no és tan forta. Cada categoria te la seva pròpia lliga. Esperem guanyar el pròxim partit, juguem contra els primers.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *