El petó en el transcurs de la nostra història

Mai un gest d’afecte com aquest ha significat tant en la nostra història, tant en els moments que queden reflexats a la Bíblia -com el petó de Judes que va portar Jesús a la creu-, com en el nostre cinema actual.

Recordem que durant el temps qu va durar el franquisme eren molts els que s’havien d’amagar on fos per a no ser vistos pels grisos, com si estiguéssin cometent un delicte.

En l’actualitat ja no només som molts els que ens seguim fent petons, sinó que a més ho celebrem amb el Dia mundial del petó. És evident que no deixa de ser anecdòtic, pero sobre tot original. I és que a dia d’avui ja no saben què inventar per a que no ens seguim preocupant per la situació del país. Cert és que agraïm que surtin aquest tipus de cosas per a que poguem seguir amb el nostre dia a dia, mantinguem la ment ocupada amb aquelles coses que ens donen “vidilla” i que continuem endavant.

És important que també tinguem notícies per les quals donar les gràcies, i que ens seguim estimant cada dia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *