Entrem a la fase més decisiva de la temporada


A la competició de lliga ja li ha arribat el compte enrere, li han arribat les últimes 8 jornades, pel que és evident que ara és el moment més decisiu des que es va iniciar la present temporada de la lliga espanyola.

Cada partit disputat ja es considera una final per cada un dels 20 equips. Molt d’ells s’hi juguen molt més que els tres punts, mantenir-se en la màxima categoria és només a l’abast d’uns pocs, altres hauran de viure “l’infern” de baixar a segona. Els que han deixat de ser equips revelació, com el Rayo, el Betis, i fins i tot la Reial Societat ja s’estan disputant un passaport per a alguna competició europea, sense oblidar-nos tampoc del Valencia, que ha anat de menys a més.

Els considerats grans com l’Atlètic, que pretén afermar-se a la zona alta, o el Sevilla, encara els queda molt per fer per a acabar bé. Mentre, els madridistes de Mourinho, com a molt, intentaran estar ben a prop del líder per, almenys, evitar jugar la lligueta de la pròxima Champions League.

I com no, el Barça de Tito Vilanova ja comença a treure la calculadora per a saber quan cantar la victòria, tot i que seran conscients de que cap dels equips rivals els ho posarà fàcil.

Està clar que ningú va dir que aquest tram final fos un camí de roses. El que sí és segur es que aquestes tres mesos de competició prometen ser  d’allò més emocionant. Y això, ningú s’ho vol perdre.

One Comment on “Entrem a la fase més decisiva de la temporada

  1. Homa es difisil pels equips que no estan en les pocicions mes altes de la clasificacio pero sha de treballar per millorar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *