L’esport, dies d’entrenaments

Com ja sabeu, jugo a futbol sala. Però no tot és tant fàcil. Darrera d’això hi ha uns dies d’entrenament. La meva setmana consisteix en 2 dies d’entrenament al gimnàs i un a la piscina. Un altre dia entreno amb el meu equip de futbol sala.

Al gimnàs vaig a la sala de peses. Faig cardio, cames, a vegades flexions, bíceps I esquena. Això em comporta mitja hora i després vaig a la classe més dura de tot el gimnàs: de 25 a 30 minuts d’abdominals. Un dia a la setmana baixo a la piscina, són 45 minuts de classe. Tot i que és molt tensa, ho porto molt bé. En aquesta classe també faig abdominals, piscina lenta, ràpida i normal.

Encara que no es noti, m’ajuda en el meu dia a dia i fa que quan entreno amb el meu equip, no em cansi tant amb els exercicis que ens fa fer el míster i que les coses em surtin millor en el terreny de joc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *