La Fundació Catalana Síndrome de Down: més que una Fundació, una gran família

Cert és que tant a Espanya com a fora hi ha moltes fundacions i organitzacions similars, però quan una Fundació com la nostra es va convertint amb el temps en una gran família, passa a ser molt més que una Fundació.

Des del seu inici fins avui, hem aconseguit tenir el nostre espai en la mateixa societat que tothom, a base d’esforç però sobretot d’anar superant les barreres i sabent on és el nostre límit de superació. Entre altres coses hem aconseguit que molts de nosaltres, les persones amb la síndrome de Down, tinguem la nostra llar, doncs alguns s’han emancipat de casa dels seus pares. També hem aconseguit tenir el nostre grup d’amics amb els quals ocupar el nostre temps lliure, a més de viatjar amb ells a l’estiu.

També tenim els cursos, que ens serveixen per a ser algú important a la vida, i perquè és evident que el saber no ocupa espai i sempre va bé un repàs de tot allò que hem après i que amb el temps hem oblidat.

És per això que donem les gràcies als professionals d’aquesta gran família, de la qual he format part durant 7 temporades i de la qual hem sento orgullós d’haver pertangut i seguir pertanyent. Seguirem obrint camí per a tots aquells que segueixin arribant. I això no és només mèrit dels que hi som ara sinó també d’aquells que ho van iniciar, el Sr. Ramon Trias Fargas juntament amb un grup de pares i mares, i dels qui ho segueixen mantenint, com la presidenta de la Fundació, la Sra. Montserrat Trueta i Llacuna i la sempre simpàtica directora Katy Trias.

 

One Comment on “La Fundació Catalana Síndrome de Down: més que una Fundació, una gran família

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *