Quan es traspassen els límits de la televisió

És evident que la televisió en els últims 50 anys de la seva historia ha donat un canvi totalment radical, la solidaritat i el respecte dins de la mateixa professió ha arribat a un punt en què s’ha perdut del tot.

Ara tot es mesura per a superar els índexs d’audiència, i en moltes ocasions deixant als peus dels cavalls als propis companys. Molt lluny queden aquells programes del cor en els quals es respectaven els torns de paraula per parlar i preguntar als entrevistats.

Actualment es passen per sobre uns i altres i sembla que guanya qui parla més alt que l’altre. Això és el que s’anomena aplicar la llei de la selva. D’aquesta manera es com se manté l’èxit del programa “Sálvame”, el qual ha arribat a un punt en el qual cada setmana se superen els límits permesos.

Han passat dels atacs directes als entrevistats als atacs personals i a buscar-se els seus propis punts dèbils fins a arribar a un extrem en què qualsevol professional dels mitjans estaria disposat a deixar la seva professió per no acabar com ells.

No ens estranya que molts d’ells hagin acabat amb depressions i es que qualsevol que veu el programa, al dia següent ja està demanant hora de consulta amb qualsevol psicòleg.

One Comment on “Quan es traspassen els límits de la televisió

  1. Ole Paco, que gran. Llàstima que la gent mira aquest programa només pel marujeo i per les crítiques a tothom. Així es la “telebasura”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *