Un clàssic a la final de la Champions

Trobant-nos ja a la fase final de la temporada de la Champions, la competició podria decidir el futur dels equips més grans de la nostra lliga, el Barcelona i el Reial Madrid. Per a ells la lliga nacional és com si ja hagués pràcticament finalitzat, malgrat tot el que encara hi ha en joc.

Pel que fa a la competició europa, ara es presenten unes semifinals emocionants, amb una final a la qual tots els candidats voldríen arribar.

Ni el Bayern ni el Borussia Dortmund ens ho posaran fàcil, però som molts els que voldríem que l’estadi de Wembley acolllís un encontre entre barcelonistes i madridistes. Seria un dels clàssics més vistos ja que, entre altres coses, seria l’ocasió perfecta per a l’equip de Tito per prendre’s la revenja pels últims partits en què el Madrid es va endur tant la Copa com la Lliga.

Sigui quina sigui la final en la qual es decidirà qui aixeca l’orelluda més desitjada del futbol europeu, estem segurs que tant el Barça com el Madrid arribaran amb l’etiqueta de favorits, més tenint en compte que Mourinho s’hi juga més que Vilanova, doncs els blaugrada podríen endur-se el doblet, però els blancs no.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *