Un mes de abril entre lágrimas y sonrisas

Des que hem començat el mes d’abril, pràcticament no hem fet res més que plorar les morts de les actrius Mariví Bilbao i Sara Montiel, el director Bigas Luna o l’escriptor José Luis Sampedro, a més de Margaret Thatcher. En certa manera, no deixa de ser anecdòtic que en tant poc temps haguem tingut un mes tant “de dol” com aquest.

Per sort, hi ha moltes maneres de canviar les llàgrimes per somriures, per exemple celebrant una de les nostres festes més populars i que reuneix a milions de persones a tota Barcelona. És la festa de Sant Jordi, que omple els nostres carrers de flors i llibres.

Hi ha una altra gran cita que també ens omple els carrers d’un color molt especial i molt duende. Estem parlant de la Fira d’abril. Tant a Sevilla, on es viu amb molt més folklore, com a Barcelona faran el possible per a que aquests dies, que més de primavera semblen d’estiu, ho passem el millor possible i, a poder ser, que sigui la millor manera d’homenatjar a aquells que han marxat i que ens han deixat una marca inesborrable, cadascú en el seu ofici.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *