1913-2013, un centenari com a comiat


A l’estadi de San Mamés ja només és qüestió d’hores i setmanes el que queda per a acabar la temporada i convertir-se en el mateix que va quedar l’antic estadi de Sarrià, precisament ara que celebra el primer centenari des de la seva inauguració.

Grans moments s’han viscut, també dolents, però si d’alguna cosa pot presumir l’Athletic de Bilbao és, a més de tenir la millor afició del món, de grans proeses esportives, com la primera vegada que va jugar a Europa.

En la seva història més recent i des de l’arribada de Bielsa, ha passat per vàries fases. També va quedar a les portes de tornar a aconseguir un títol com la UEFA, actualment l’Europa League, però l’Atlético els ha fet tornar a la realitat. A la Lliga han quedat a l’obra del que en el seu dia van ser. Volen acabar el millor possible la present temporada per a tornar al bon camí i intentaran retornar l’il·lusió a la seva afició doncs, a més, seria la millor manera de celebrar de primera una festa de comiat que és segur que molts no es volen perdre.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *