Començar de cap i de nou, ara toca centrar-se en la Lliga

És trist i al mateix temps lamentable, però és tan real com la vida mateixa. És possible que hagi arribat la fi de cicle, o bé que els millors del món hagin deixat de ser-ho. Encara n’hi ha molts que els costa creure que hagi acabat l’hegemonia blaugrana després de l’eliminació de la Champions, encara que es tingui en compte que en cap moment havien perdut l’il·lusió i ni molt menys van deixar de lluitar per aconseguir un miracle que es va arribar a convertir en el seu pitjor malson.

En el que tots coincidim, jugadors, directius i aficionats, és que és el millor moment per reconstruir de nou la plantilla, partint de zero per tornar a ser el què fins ara hem sigut, encara que per aconseguir-ho s’hagin de traspassar jugadors que han estat determinants per l’equip.

Després d’haver donat carpetada a la Champions, ara és quan hem de centrar-nos i posar tots els sentits en la nostra lliga nacional, una lliga que ja està entrant en el seu moment més crucial de la temporada.

Evidentment, per a l’equip barcelonista guanyar la Lliga és ja només qüestió de temps. Per això, la seva afició tornarà a abocar-se en el seu equip i celebrar-ho com es mereix.

 

One Comment on “Començar de cap i de nou, ara toca centrar-se en la Lliga

 1. EL TEMA MIO ES DEL BARÇA
  El FC Barcelona es un equipo dirigido por Tito Vilanova y es un equipo completo de muchos jugadores que ya son campeones de liga.
  Ya mismo habrá alirón y empezara diciendo como: Campeones, Campeones, oeoeoe, Campeones Campeones, oeoeoe… y después habra la rua de los Campeones de liga.
  Porque creo que este equipo es mucho equipo y puede ganar este titulo, creo que desde mucho tiempo que no ganaba nada. Y ahora le toca.
  Y el Athletico de Madrid será el Campeón de la copa del rey.
  Visca barça y visca Catalunya: visca mejico

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *