Cristòfor Colom blaugrana, la polèmica està servida

 

 

És evident que en el mateix moment que Nike va tenir la idea de vestir un monument tan emblemàtic de la Ciutat Comtal, tot un reclam turístic per a molts turistes que vénen a Barcelona com és Colom per promocionar el nou equipament del Barça, anava a portar tanta disconformitat per alguns dels seus ciutadans.

Com no podia ser d’una altra manera, la polèmica està servida, i per tant, el debat és al carrer. Curiosament, la majoria de les reclamacions a l’Ajuntament per aquesta iniciativa provenen de l’Espanyol i, concretament, del seu president. El cert és que hi ha qui recolza les reclamacions i hi ha qui no.

El que està clar és que en temps de crisi, qualsevol tipus de publicitat subliminal sempre va bé per atraure la clientela més selecta, però no és de rebut que per això haguem d’utilitzar monuments de la nostra ciutat amb finalitats lucratives. Per un moment, imagineu-vos que hem de vestir la Sagrada Família, o a la Torre Agbar, o a les escultures del Parc Güell, suposem que per atraure més visitats. Deixem que siguin les nostres festes populars o bé els carnavals els quals s’encarreguin de donar color als nostres carrers, ja que el màrqueting de les grans marques no han de perjudicar el nostre patrimoni cultural de la nostra ciutat de la costa mediterrània.

One Comment on “Cristòfor Colom blaugrana, la polèmica està servida

  1. Estamos de acuerdo contigo Paco. no se puede poner publicidad ten los monumentos,pero nos gusta que sea la camiseta del barça si fuera del espanyol no.
    sergio,xaui, erik, alain y alex

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *