El meu projecte s’ha fet somni

El meu somni havia estat independitzar-me i anar-me’n a viure sol. Precisament per tenir el meu propi espai, tenir les meves coses i la meva intimitat. També per començar una nova vida, en la qual hagi de fer les coses per mi mateix i ser útil. El dia de demà no saps què et tocarà o et passarà.

El dia a dia és l’única manera d’anant aprenent, controlant les teves despeses, els teus ingressos, alimentar-te bé i, sobretot, tenir salut.

Complir aquest somni m’ha comportat un gran treball i molt esforç, perquè el meu pare en cap moment no volia què ho fes. I ara ha sigut la meva oportunitat d’or.

He tingut molta sort de tenir la mare que tinc, perquè ella pel meu aniversari em va donar el millor regal que em podia donar: un pis per mi.

Des que em va regalar el pis, ha anat d’emoció en emoció.

Primer vaig firmar el contracte i em van donar totes les claus.

El mateix dia vam anar a veure el pis com era. El pis té menjador-cuina, dues habitacions i un quart de bany. Després vaig firmar els contractes  de l’aigua i de la llum. Ara mateix el meus pis ja té aigua i llum.

Mentrestant la mare i jo ja fa molts i molts dies que vam anar a IKEA a comprar els mobles pel pis. També vam anar a comprar els electrodomèstics i la televisió. I també m’han portat els mobles i me’ls han muntat.

Des que em va regalar el pis la mare estic molt content, molt alegre i molt feliç. Encara estic pels núvols, ni m’ho crec.

Ara estic molt eufòric perquè m’estic imaginant com serà el viure allà. Com faré les coses, com m’organitzaré, i moltes coses més.

Em preocupa com serà trobar-me allà el primer dia, i què faré. És una preocupació que es pot convertir en positiva, sobretot quan vagin passat els dies, la preocupació anirà passant.

També trobaré a faltar les coses que tenia fins ara. Però també crec que serà una manera de valorar més les coses que tenia.

Me n’aniré al pis el més ràpid possible, quan tot estigui instal·lat i estigui tot. Jo crec que serà finals de maig o principis de juny.

Gaudiré del meu pis, i sempre estarà cuidat i molt net.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *