Final de temporada. Encara queda molt a dir

 

 

El campionat de lliga ja està donant les últimes cuades. Per a molts la temporada ja ha dictat sentència, amb la Lliga ben guanyada i ben celebrada per l’equip barcelonista, i amb el Reial Madrid i l’Atlètic de Madrid havent certificat els seus passaports per la pròxima Champions.

Sobre el paper i a simple vista, sembla que la temporada està resultant molt avorrida i un tant intranscendent en segons quins enfrontaments, però res més lluny de la realitat, encara queda molt a dir, ja que encara no està tot dat i beneït. Encara queda en joc un passaport per la quarta plaça per la Lliga de Champions en el qual s’enfronten el València i la Reial Societat. Sigui quin sigui l’agraciat, el cert és que els dos acabaran jugant a Europa. Tota la disputa se centra en l’Europa  League, ja que el Màlaga s’agafa a totes les opcions per assegurar-se el seu passaport europeu, tant el Betis com el Rayo, Sevilla o Getafe també es disputaran un sol passaport, sols un d’ells pot ser l’escollit, l’equip blanc-i-blau estarà a l’expectativa d’alguna carambola.

Evidentment que si per entrar a l’Olimp dels grans és així d’emocionant, la lluita per evitar el descens no serà menys, viurem una tarda-nit de transistors. Són sis equips els quals estan en alerta vermella per baixar a la categoria de plata, com es la segona divisió. Però sols tres d’ells seran els que hauran de passar pels inferns. El cert és que passi el que passi viuran o bé un drama o una alegria per aconseguir la permanència. És evident que amb aquests al·licients aquestes dues jornades que resten per tancar la Lliga nacional gaudirem com mai del nostre esport rei.

* Text original en castellà.
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *