Fundació Catalana Síndrome de Down

Hola, sóc el Juanmi i m’agradaria parlar-vos de la Fundació Catalana Síndrome de Down. Com alguns sabeu, sóc un noi amb la síndrome de Down i vaig començar a anar a la Fundació tenint només dos mesos.

A la Fundació s’hi aprenen moltes coses. Primer, quan era només un nen, vaig fer estimulació precoç i logopèdia.

A l’edat de la pubertat i sent un bon xicot, vaig fer diferents cursos, almenys sis, la majoria relacionats amb el món laboral. Després, quan vaig començar a ser adult vaig tenir la meva primera feina, amb tan sols 19 anys. Vaig treballar a diverses empreses en practiques i vaig fer anuncis, fins i tot vaig participar en un programa de televisió «Sense embuts». Per últim i després d’uns quants mesos a l’atur, la meva tutora em va trobar una empresa a Sant Joan Despí, Combino Pharm, en la qual porti gairebé quatre anys i espero seguir-hi tota la vida.

M’agradaria agrair a la Fundació Catalana Síndrome de Down tot el seu suport i la seva ajuda.

 

One Comment on “Fundació Catalana Síndrome de Down

  1. Yo soy del grupo de Protagonistas, el grupo de autogestores de la Fundacio Catalana Sindrome de Down . Este grupo nos reunimos para debatir temas y para organizar la tobada de familias de la fundación. Tambien organizamos unas conferencias de temas que hemos escojido porque creemos que son interesantes para todos.
    La porxima conferencia será el dia 18 de junio y vamos a hablar de Els drets de les persones amb discapacitat intel•lectural. Ei Saps que tens derts? Segur que n’hi ha molts que no coneixes. T’explicarem quins son i fer que t’escoltin. La conferencia serà a las 19 horas en Centre Civic Urgell c/ Comte Urgell 145 Barcelona. Ana Rodriguez Clavero

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *