Hobbies

 

 

Gairebé tots els matins de l’estiu els passo a la meva habitació, i moltes vegades se m’enganxen els llençols. Aixecar-me per no fer res, quin pal em fa!!! Jo no acostumo a tenir molts amics, per això no puc fer plans o rutes.

M’he de quedar a casa, encara que no m’agradi.

Cada any m’ha de passar el mateix i tot succeeix a mitjans de juliol. I és clar, com que a l’agost està tot tancat m’avorreixo com una ostra. Així que per matar el temps em dedico als meus hobbies.

El primer dia faig mandales, el segon em poso a cuinar, i a les tardes m’embolico a veure pel·lícules o a llegir, siguin revistes, llibres o m’entrego a fer poesia. Fins i tot vaig a la biblioteca i em tiro totes les hores del món per fer petits treballs.

A mi no m’agrada el futbol però a la majoria de nois els encanta, així que els pares aprofiten i els matriculen a un campus o a un casal esportiu. D’aquesta manera gaudeixen i es troben amb els seus amics o companys.

No obstant, jo estic soleta, no tinc a ningú amb qui passar el temps, ja que visc a Badalona. Molta gent que conec se’n va de vacances i per això em quedo penjada. O estic amb la meva àvia o estic a Tarragona, ja que pot ser que algun cap de setmana quedem per anar a Port Aventura.

Quan estic allà m’ho passo pipa. Però després tornem cap a Badalona i torna el calvari. En aquests mesos, com que pràcticament no hi ha diversió, em limito a fer petits esbossos de diferents jardins i els plasmo en una llibreta, manera de no pensar què fer als matins.

És estrany comentar els hobbies que té un, ja que ajuda molt en alguns casos.

 

* Text original en castellà.

2 Comments on “Hobbies

 1. Hola Beatriz,
  a la meva escola de ballet a Badalona farem un casal artístic durant el mes de juliol. A part de dansa farem teatre, arts plàstiques, anem a la platja, parlem anglès, i moltes coses més. Si vols informació m’has de escriure a mail@silviapallisera.com.
  Salutacions,
  Silvia Pallisera

 2. Hola Silvia. No sabia res, sobre els camps d’ estiu de Badalona. Avui, ha sigut el dia, que m’ he assabentat d’ aquest comentari. Espero que no et sàpiga greu.
  Per cert?
  Estaves a la mostra de dansa, ja que una de les teves, em va emocionar.

  Bea

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *