La final de la Copa Champions

 

 

Sí, som a un partit de tocar la glòria després de guanyar el partit que ningú volia jugar pel tema de l’horari, ja que era a les 14 hores. Però l’hem jugat molt bé, i hem guanyat 10 a 2. Hem jugat com fins ara ho fèiem, una temporada de 10. I ara la volem arrodonir guanyant el nostre màxim rival, que no es un altre que el Car de Vic, en la gran final de la Copa Champions. Encara que tenim un desig, i és que l’horari i l’afició ens acompanyin i animin, i que els jugadors anem tots a una i tinguem punteria.

Encara que el Car de Vic es un bon equip no està res guanyat ni perdut fins que l’àrbitre no xiuli el final de partit. El que sí és segur és que els dos equips sortirem a mort per endur-nos el que tots volem: la Copa Champions, que només un es podrà emportar. Esperem que siguem nosaltres, l’equipo Mare de Déu Montserrat.

 

* Text original en castellà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *