La tetraparèsia (I)

 

 

Tinc una paràlisi cerebral que és molt petita però que afecta als meus llocs del cos. Tinc una tetraparèsia asimètrica, o sigui tinc afectades les quatre extremitats del cos, la banda dreta més que l’esquerra. A la banda dreta tinc la cama més curta que l’altra.

Quan era petita em van enguixar el peu dret durant un més perquè pensàven que se m’allargaria el Tendó d’Aquil·les. Quan va passar el mes, me’l van treure i van veure que seguia igual però vaig estar un any i mig anant a recuperació a Sant Joan de Déu. Vaig anar-hi fins als divuit anys i també em van posar una fèrula de guix per dormir i després em van posar una fèrula de plàstic durant el dia. Al cap del temps em van posar una alça a la sabata i per dormir, una bota amb uns ferros.

Quan vaig fer 18 anys, ja em van dir que allà no podia estar més temps i que havia de buscar un hospital de gent gran. A través d’una clienta del meu pare, que era cap d’infermeres de l’Hospital Clínic, vam entrar i vam anar a veure un metge que ens havien dit que posava Botox. Però ens van dir que això només ho posaven a persones que havien patit un accident. Però a persones que tenien paràlisi no ho havien fet mai. Així que jo em vaig sentir un experiment.

One Comment on “La tetraparèsia (I)

  1. hola ana bolia que sapiguesis que tots som un experiment perque tots tenim algun defecte mes gran o mes petit pero ningu es perfecte i no magradaria que et sentisis mes extranya per aixo una abraçada molt gran i molts anims guapa segueix aixi que tu bals molt i tu o saps jejejejejejeje

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *