«El don de Alba» i sèries fantàstiques

De totes les series fantàstiques, que he vist la que la que més m’agrada és ni més mi menys la que porta per títol El don de Alba. A mi precisament m’ agrada perquè jo crec que quasi mai estem sols, sempre hi ha alguna cosa que ens acompanya. Sigui el què sigui, estarà al nostre costat per ajudar-nos.

Tota la vida he cregut en fets inexplicables, en casos misteriosos, com Sin Rastro o tipus Colombo, però hi han programes que destaquen més, per exemple Pesadillas, H2O o  una Chica diferente. Estic parlant de molts anys, ja que encara no existia el serial El Don de Alba.

I encara afegiré més, El Internado. Hi ha una cosa en comú amb El Internado i El don de Alba, i es que surt el mateix protagonista, Martín Rivas.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *