Benvingut Neymar, aquesta es casa teva

 

 

 

L’arribada del jugador brasiler ja és un fet i tant per a l’afició barcelonista com per al mateix Barça, es un dia gran. Després d’haver tancat la temporada, ara comença una nova era, partint de zero, i amb Neymar a l’equip. Ens emplena de saba nova i d’un futur més prometedor, encara que també ens genera alguns dubtes més pel seu elevat cost que per l’aspecte esportiu.

El que sí és segur és que en el moment en què es vesteixi de curt, el jugador parlarà de la manera que millor sap, amb els seus gols allunyarà qualsevol dubte que hagi generat el seu fitxatge.

De moment, per l’expectació que ha generat, la Ciutat Comtal li obrirà les portes per rebre’l com es mereix. Benvingut Neymar, a partir d’ara aquesta serà casa teva i estem desitjant veure’t jugar el més aviat possible.

El cert és que a partir d’ara, seran molts els equips rivals que comencin a tremolar davant del duet letal, quan veiem junts Messi i el “mohicano”. Som molts els blaugrana que mirarem amb prismàtics el Bernabéu i veurem el mateix Florentino estirant-se els cabells i lamentant-se per no haver-se’l emportat abans.

 

* Texto original en castellano.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *