Esperant les vacances d’estiu

 

 

El compte enrere ja ha començat, ja que el mes de juliol està arribant al seu fi i, per tant, entrem ja en els mesos que més calor comença a fer, com són juliol i agost.

És evident que, com jo, molts espanyols estan desitjosos que arribin les vacances d’estiu, però fins llavors encara els queda pràcticament tot un mes de feina fins veure’s recompensats amb aquests dies de mar o de muntanya, o qualsevol altre tipus de destí per gaudir.

Molts d’ells marxaran en avió però estem segur que la majoria iniciarà l’”operació sortida” per carretera. S’espera una sortida massiva de persones que començaran el seu viatge amb tota la il·lusió del món i amb la idea de visitar els seus familiars en els seus pobles de la nostra geografia espanyola, i gaudir al màxim de les seves festes estiuenques.

Com cada estiu aquells imprudents al volant hauran de deixar-se aconsellar per la DGT, doncs sempre que toca tornar de les vacances, i per desgràcia, n’hi ha molts que van per aquesta autopista que els sol portar cap al cel. I després solem veure als informatius els accidents, la veritat seria una llàstima que una estació com aquesta, plena d’activitats per gaudir-la, tingui conseqüències tan greus com és deixar-se la vida a l’asfalt. Si es pot evitar, molt millor, i les famílies no hauran de patir.

 

* Text original en castellà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *