Sabadell, la ciutat dels meus somnis

 

La ciutat de Sabadell no és tan gran com Barcelona, això m’agrada perquè ho tinc tot més a prop. A més, viure a Sabadell em fa sentir molt orgullós de ser català. Sabadell és un dels llocs més bonics i la millor ciutat  per mi.

Viure a Sabadell em fa recordar vells temps, moments molt bons i molt macos. De les primeres coses que recordo són de quan era petit: de quan anava a EGB amb els meus companys de classe, de les activitats extraescolars… I així podria enumerar moltes més coses.

Per mi Sabadell és una ciutat que m’ho dóna tot. Ara que tinc un pis a Sabadell, el somni de la meva vida s’ha fet realitat i així puc conèixer millor la ciutat.

* Text original.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *