Un dissabte diferent

Aquest dissabte va ser diferent a la resta. No vaig jugar a futbol, ni vaig sortir amb el grupo d’oci. Vaig desfilar com a model! Les ganes que tenia de fer una desfilada, ja que feina un any des de l’última vegada que ho vaig fer. Aquesta vegada va ser més divertit, perquè ho vam fer en una discoteca, hi havia molta gent i els nervis eren incontrolables, ja que sabíem que vindria gent, però no tanta!

El millor d’aquesta societat és que no estàs sol i tenir discapacitat no és res dolent. Hi ha gent que et dóna suport i amics que es comporten com s’han de comportar. Després de la desfilada que vam oferir vam ballar una bona estona i vam riure molt.

Per un moment semblava Hollywood ja que la gent se’m tirava a sobre, la veritat és que això de fer de model és bastant divertit. Rius molt i coneixes noies molt boniques. I a més, ser model te els seus avantatges, ja que per als nois i noies models, les consumicions eren gratis.

 

* Text original en castellà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *