Cap de setmana

Aquest cap de setmana m’ho vaig passar molt bé. Començant pel dissabte, que va ser molt maco perquè me’n vaig anar de picnic amb el meu grup d’Oci. Va ser un dia molt bo, ja que després d’estar tot el dia fora, per acabar bé, el meu pare em va convidar a berenar a una cafeteria.

Això sí, vaig acabar esgotat. Se’m van fer les 8 de la nit i me’n vaig anar al llit.

El diumenge va ser més tranquil. Al matí vaig estar al mercat, fent una volta amb el meu pare, aprofitant que aquest cap de setmana em tocava estar amb ell. A la tarda, quan vaig arribar a casa, vaig descansar una mica i després me’n vaig anar a Luz de gas.

Com sempre, no vaig lligar res de res, però m’ho vaig passar molt bé i vaig conèixer molta gent.

* Text original en castellà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *