Ànims Madrid, ho tornarem a intentar

 

 

El que en un principi va començar com quelcom més que un somni i que en un instant podria haver estat realitat, al final no hi ha hagut miracle i, per tercera vegada, ens hem tornat a quedar en el camí.

Però lluny de caure en derrotismes i autocomplacències hem d’aixecar-nos d’aquesta caiguda al buit, començant per felicitar Tokio com la justa guanyadora. El cert és que ha estat tota una decepció, més que res per tota aquesta il·lusió i sacrifici, però sobretot per totes les esperances que havíem posat tots els españols. Estant acostumats a quedar-nos en el camí tant a nivell esportiu, com a la Copa confederacions, o en lo musical, com el festival d’Eurovisió, al final Madrid 2020 no ha pogut ser.

Tampoc ens rendirem i ni molt menys ens quedarem de braços creuats. Ho tornarem a intentar, a partir d’ara el nostre objectiu es diu Olimpíades 2024. Fins aleshores hem d’emportar-nos totes les medalles possibles del país del sol naixent.

* Text original en castellà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *