Cap de setmana molt bo

Aquest cap de setmana m’ho he passat molt bé, començant pel divendres. Vaig quedar amb una noia i després d’aquesta primera mini cita vaig anar al gimnàs, per no perdre el costum.

Dissabte, aprofitant que aquest cap de setmana em tocava amb el meu pare, vam estar comprant a la plaça. Vaig passar un matí molt bo perquè després vam anar a caminar, que això ens agrada a tots dos, fins l’hora de dinar. Després, a la tarda, vam tornar a anar a fer un volt, fins l’hora del partit Barça – Sevilla, la meva germana em va deixar el seu carnet. Clar, millor el dissabte no podia acabar, perquè el Barça va guanyar i el Madrid va empatar.

Diumenge me’n vaig anar a veure el mini clàssic al miniestadi. La veritat és que no em puc queixar perquè vaig treure l’entrada a tribuna, no vaig veure molt bé però patint molt, ja que era un clàssic malgrat que fos de segona divisió. Per sort per als culés, vam guanyar, però patint molt.

A la tarda vaig anar a ballar pensant que vindria la noia, però al final no va aparèixer. De vegades algunes noies diuen blanc i és negre, però bé, ha estat un cap de setmana que ja firmaria cada setmana.

* Text original en castellà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *