Curs de fotografia

 

Al principi jo no volia entrar, després, a contracor hi anava anant. No m’imaginava que fos tant bonic.

Començava a fer fotografies a petites coses, com plantes, rucs, inclús a finestres i decoracions. A mida que anava fent, m’agrada més, fins que es va convertir en una passió. Al juliol hi va haver un intensiu i m’ho vaig passar bomba.

Quedàvem a llocs molt concrets i ens n’anàvem a exposicions o biblioteques especialitzades en foto. Va ser quelcom extraordinari, fabulós.

Ja de petita m’agradava, no feina grans coses, però a l’entrar aquí, he descobert que és un art. Pots treballar amb la càmera o amb l’ordinador. És increïble!!!

El meu padrí abans estava a radioaficionats i em va ensenyar tres o quatre coses. Però Ramon, el profe de foto, va molt més enllà i gaudeixo molt. Ni jo mateixa m’imaginava que fos tant potent.

Durant les vacances, a Galícia, no vaig parar de fer fotos. Inclús em parava, en feia una, en un racó o en un altre, i m’ho passava genial.

Estic desitjant començar de nou, vull continuar, vull seguir descobrint aquest món tant increïble.

* Text original en castellà.

One Comment on “Curs de fotografia

  1. si t’agrada la fotografía, tagradarien veure fotos. Sé de una exposició que segurament t’agradará. Apunta: Museu torre Baldovina (santa coloma de gramenet) Plaça de Pau casals; s/n
    está a prop del metro parada santa coloma. L’exposició es diu sideral;dura fins el 29 de setembre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *