Integració laboral (II): Un crit pel benestar de les persones amb discapacitat

M’agradaria argumentar una petita opinió personal envers a la problemàtica de la gent amb discapacitat.

En el món laboral que vivim actualment crec que la integració d’aquestes persones amb discapacitat no és gaire afortunada. Reflexionant sobre el tema i parlant-ne amb diferent gent he arribat a la conclusió que tot aquesta problemàtica es podria evitar!!!

Com?

Si des de ven petits ens eduquéssim a la escola podríem integrar a gent amb la problemàtica que fos, si tots en fóssim conscients i poguéssim col·laborar en que aquestes persones tinguessin un millor estat anímic i funcional, ells mateixos podrien desenvolupar un aprenentatge molt més bo i enriquidor per a ells mateixos i així tots podríem conviure junts sense que ningú que fos especial, malgrat els defectes que tingués.

I així la paraula “normal” no tindria sentit .

Això ajudaria a que les futures empreses poguessin entendre més la problemàtica existent i fos molt mes fàcil la integració laboralper a tothom.

Si a les escoles els mateixos alumnes, professorat i directius ho fessin, tot seria més fàcil.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *