Les meves vacances d’estiu

Aquest estiu m’ho he passat molt bé. A part d’anar al gimnàs i a la piscina quan era a Barcelona, he anat fora tres dies a Astúries, paradís natural, i 4 a Cantàbria.

3 dies a Astúries: és una ciutat preciosa, té molt verd i encara que és un viatge molt llarg, 12 hores en bus, la veritat és que val la pena. Vaig visitar les poblacions mes importats com Gijón, Oviedo i també els Pics d’Europa. Lo dolent era que hi havia molta boira i no vam poder veure-ho del tot bé. El que em va cridar molt l’atenció d’Astúries és el menjar. Estava molt bo, però a l’hostal ens posaven 3 plats al migdia i 3 plats per sopar, més el postre. De vegades no podia amb tot el menjar ja que no estem acostumats a menjar tant. Però això sí,  recomano que hi aneu ja que és molt xulo.

4 dies a Cantàbria:  Santander és la capital de Cantàbria, a part de ser famosa per el seu equip de futbol, el  Real Club Racing de Santander. Hi ha un arbre, l’anomenat taxus mil·lenari que té uns fruits verinosos. Les fulles no ho són, i amb elles en fan medicaments.

Hi havia nits que me n’anava a jugar al billar. La veritat és que m’ho he  passat molt bé, és una altra vida i la gent no és tant tancada com de vegades ho som els de Catalunya.

Això sí,  tant a Astúries com a Cantàbria , totes les nits discoteca.

 

* Text original en castellà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *