Menorca: oci, mar i molt relax sota el sol del mediterrani

 

Dins de les Illes balears, Mallorca i Eivissa són les illes amb més varietat d’oci nocturn. Possiblement Menorca no tingui més marxa que les anteriors, però també saben com divertir-se i tenen molts llocs per visitar, com les runes prehistòriques o el sant des d’on es pot contemplar tota Menorca a vista d’ocell, encara sent la més petita; passejar pel port de Maó, les Coves d’en Xoroi o bé la pròpia Ciutadella. Inclús les cales més acollidores són el millor reclam per als visitants.

És molta casualitat que la illa menorquina hagi estat una de les més visitades durant aquest estiu, i no precisament per la seva festa, ja que la majoria de la gent que hi va prefereix més relax i sap que el trobaran.

A part de la seva gastronomia, també s’ha de saber trobar el millor hotel, perquè precisament al que jo vaig anar no es pot dir que estigués molt ben comunicat. Si no fos pels mini busos o el trenet, molts dels que hi vam anar ens haguéssim quedat a l’hotel. Tot i així, ha pagat la pena haver-ho gaudit.

* Text original en castellà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *