Podria ser l’última temporada de Casillas?

 

 

A dia d’avui semblava que el debat sobre la titularitat d’Iker Casillas havia acabat després de la fugaç marxa de Mourinho i que des de llavors les aigües havien tornat a mare.

Molts madridistes donaven per fet que tornaria a ocupar la porteria permanentment amb l’arribada a l’equip de Carlo Ancelotti. O almenys això creien, ja que la realitat és una altra. Encara que actualment comença jugar en algunes trobades, no deixa de ser un miratge. Davant això, la majoria del madridisme se segueix fent la mateixa pregunta: podria ser aquesta l’última temporada de Casillas? De confirmar-se, podria perjudicar-lo també a la selecció espanyola?

Potser després de quinze temporades li hagi arribat el moment de canviar d’aires, i per tant es mereixeria el millor dels comiats. Pel moment som molts els que no volem que arribi aquesta suposada marxa, ja que encara li queda molt a oferir tant al seu equip com a la Roja i som molts els espanyols que somiem amb tornar-lo a veure aixecant un segon mundial.

 

* Text original en castellà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *