Cap de setmana de futbol, oci i música

Aquest cap de setmana he fet de tot, començant pel dissabte. Pel matí me’n vaig anar a fer un passeig per estirar les cames i fer gana per dinar. Quan vaig tornar del passeig, vaig dinar llenties molt bones però clar, no vaig poder amb totes, ja que vaig dinar a les 13.40h. perquè em donés temps de fer la digestió.

A les 14.30h. vaig anar cap al camp ja que jugava a les 16:00 h. El primer partit va anar bé ja que aquest any tenim bon equip, però personalment em vaig cansar un xic més de lo habitual perquè m’han pujat a primera divisió B. Vam perdre 2-3 però crec que vam deixar un bon sabor de boca, ja que aquest any tenim bons jugadors, intentem jugar sempre al toc i hi ha un bon ambient. Quan vaig tornar vaig berenar, vaig dutxar-me i vaig veure el Barça, va empatar, però no sempre pot ser tot de color rosa.

El diumenge al migdia, vaig quedar amb el meu grup d’oci. Vam anar a la bolera de Pedralbes. Vam anar primer a dinar i desprès vam estar jugant a bitlles. M’ho vaig passar bé però no em vaig quedar tota la sortida ja que havia quedat amb aquella persona per anar a ballar, ja que la setmana passada no vam poder estar junts. Em va tot molt bé però no em faig moltes il·lusions, tampoc sé si serà la dona de la meva vida, però això sí, això em fa més fort i agafo més experiència. En fi ha estat un cap de setmana emocionant però també molt esgotador.

 

* Text original en castellà.

2 Comments on “Cap de setmana de futbol, oci i música

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *