Cap de setmana de música i futbol

Aquest cap de setmana m’ho he passat molt bé. El divendres, sense anar més lluny, vaig estar a casa de la meva germana, em vaig de quedar amb els meus nebots ja que el dissabte al matí la meva germana treballava. El que no m’agrada d’això és que sempre em toca dormir a llitera de dalt i clar està no hi estic acostumat perquè em noto molt estrany.

Dissabte al matí vaig anar amb els meus nebots a jugar al parc a la pilota. Al migdia vaig tornar a casa, em vaig canviar de roba i vaig a una discoteca molt xula i més econòmica, lo dolent és que només està oberta un cop al més, però bé, l’important és que m’ho vaig passar molt bé i va ser molt divertit.

A les 20:30 h. vaig arribar a casa meva, em vaig fer un entrepà i me’n vaig anar al Camp Nou a veure el partit Barça vs Valladolid amb el carnet de la meva germana. Vaig arribar a casa meva a les 00:10 h. i me’n vaig anar de seguida a dormir ja estava cruixit.

El diumenge va ser més tranquil. Al matí vaig estar al mercadillo fent una volta fins l’hora de dinar. Després vaig tornar a casa a dinar i a la tarda vaig anar a Luz de gas a ballar.

Vaig estar amb aquella persona, la veritat és que riem molt junts, sempre intento que la gent rigui i s’ho passi bé amb mi.

 

* Text original en castellà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *