Cap de setmana molt familiar

 

La diferència entre altres caps de setmana i aquest, és que en aquest cas he canviat les activitats del grup d’oci per altres d’índole familiar, com a millor alternativa a les sortides.

Com tots els divendres, he iniciat el meu temps lliure amb el curs de balls de saló. Arribats al dissabte i abans de la compra setmanal he vist la desfilada de les forces armades de la festa nacional. El mateix dissabte teníem convidats per al cafè de mitja tarda, ja que celebràvem l’aniversari d’una de les meves germanes. Aprofitant, es van quedar per marxar sopats de casa meva.

El diumenge van venir els familiars que tinc a Badalona, ja que estaven convidats a dinar. El meu nebot gran juntament amb un altre familiar em van convidat al miniestadi per veure un partit de la Liga Adelante, el Barça B que s’enfrontava al Deportivo de la Coruña.

El migdia i part de la sobre taula dominical van transcórrer com és degut.

Així doncs a la pròxima setmana torno a les corresponents sortides de tots els dissabtes.

 

* Text original en castellà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *