Cas “Madrid Arena” un any desprès

Quant molts s’estan preparant per celebrar la festivitat de Tots sants en un lloc de la ciutat madrilenya, no és que estiguin precisament per moltes festes, i menys quan encara segueixen convivint amb el record del succés de la discoteca “Madrid Arena”.

Quan es complirà un any en dues setmanes, per a molts encara està molt recent.

Sobre tot per a les famílies de les víctimes que ara hauran de reviure el dur moment d’anar a fer la visita corresponent del dia del nostres difunts.

Encara hi ha els que pensen que es podria haver evitat, però per desgracia els successos acostumen a passar quan ningú ho espera. Quan tornem a veure les imatges de nou, som molts els que ens queda el cor en un puny i és evident que s’ha d’estar allà per reviure en primera persona, perquè des de la barrera és molt fàcil treure conjectures i conclusions, moltes d’elles a cegues i ens atrevim a fer judicis paral·lels d’un cas que per alguns se’ls en va anar de les mans, que es van veure amb una impotència que els quedarà marcada de per vida.

Nosaltres tan sols podem donar el nostre recolzament unànime als familiars, almenys perquè pugin continuar amb les seves vides i tirar endavant.

 

* Text original en castellà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *