El món de l’esport es vesteix de dol

El món de l’esport s’ha aixecat avui vestit de dol per a acomiadar a una de les esportistes més reconegudes per la seva vitalitat i tot un exemple d’esforç i coratge per a molts que es dediquen a la Fórmula 1. Estem parlant de María de Villota. Molts la recordarem com la primera dona en una modalitat esportiva d’homes.

El buit que ens ha deixat donarà lloc a molts reconeixements i ben merescuts, en una setmana en la qual coincideix amb la publicació d’un llibre que relata tota una vida per i per a l’esport, a més de totes les seves vivències.

És segur que seran molts els que faran cues en totes les llibreries per emportar-se’l, molts voldríem donar una volta de fulla i canviar les penes per alegries coincidint amb la festivitat dels maños.

Esportistes i professionals dels mitjans recolzarem en tot el que sigui necessari als seus familiars i a tot el seu entorn, notícies així són aquelles amb els quals a ningú li agrada començar el dia, però aquesta és la crua realitat i ens recorda a altres grans esportistes com van ser en el seu dia els desapareguts Daniel Jarque i Antonio Puerta, que se’n van anar en les mateixes circumstàncies.

* Text original en castellà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *