El primer clàssic de Gerardo Martino i Carlo Ancelotti

Pràcticament ja només queda una setmana per un dels enfrontaments que a dia d’avui segueix generant màxima expectació, i no és per menys ja que a simple vista no és un partit qualsevol. Estem parlant del clàssic i per si queda algú que no sap de que estem parlant, per dir-ho més clar, un Barça- R. Madrid.

Si a més un dels al·licients del enfrontament, resulta ser el primer tant per al tècnic argentí com per l’italià, és evident que és motiu suficient per no perdre-s’ho.

De moment Martino ja guanya per golejada a l’entrenador madridista i només veient els números de tots dos, parlen per sí sols. El “tata” que amb el poc temps que porta ja ha marcat el seu propi estil i amb un joc que va ratllant la excel·lència, en canvi Ancelotti encara no té ni projecte definit, que inclús ell mateix reconeix el seu error veient el joc actual del seu equip. Pell moment guanyen els seus partits gairebé arrossegant-se per emportar-se els tres punts.

En l’enfrontament que viurem entre Messi i Cristiano és evident que no hi ha color.

Un altre atractiu del partit és la trobada entre una estrella com és Neymar i un “estrellat” com Gareth Bale, que intentarà demostrar que el que han gastat està ben invertit.

Fins a les hores veurem com els va la jornada actual, que si surt com tots desitgem, hi ha la possibilitat de rebre els merengues amb 8 punts de diferència i això per l’aficionat blaugrana no te preu.

 

* Text original en castellà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *