Els drets humans, un pas molt important

Els Drets humans són molt importants. Hem de respectar-nos, ajudar-nos i comunicar-nos. Cal reconèixer l’importància dels Drets humans i recuperar els valors. Perquè s’han perdut en tots els aspectes de la vida.

Per tant, cal recordar que el dia de la Declaració Universal dels Drets Humans, el 10 de desembre  del 1948 a les Nacions Unides. Cada 10 de desembre es celebra el Dia dels Drets Humans. Aquest dia tant important es fan campanyes per entendre la consciència de la declaració dels Drets Humans.

Vull donar importància del perquè. Precisament la dignitat i la justícia, entre tots, és l’objectiu a tenir en compte, que es pretén donar a les persones.

La meva reflexió és que la societat l’hem de muntar entre nosaltres. I recuperar tot aquells valors que s’han perdut. I fer-ho entre nosaltres, aquesta societat acabarà sabent com.

 

* Text original.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *