Èxit21, un mitjà de comunicacióÈxit 21 és un mitjà de comunicació que fem nosaltres, per anat formar-nos cada vegada millor com a periodistes. Aquest mitjà de comunicació ha de servir perquè la gent ens escolti, miri els nostres articles i interactuïn amb nosaltres, que sàpiguen què estem fent.

Els apartats més vistos del mitjà de comunicació Èxit 21 són: Què és Èxit 21, Equip de redacció, Opinió, Entrevistes , Poesia i Contacte.

Però a més a més de l’èxit què tenim en aquests moments a Èxit 21, també ens estan seguint deu països del món. I són  aquests: Espanya, Veneçuela, Estats Units, Mèxic, Argentina, Xile, Colombia, Honduras, Canadà i Regne Unit.

Els redactors d’Èxit 21 ens reunim sempre els dilluns a la tarda, de les 15h a les 17h. La primera hora és més de llegir els articles i decidir quins publiquem o no. També decidim quines entrevistes fem.

La segona hora és formació. Corregim els textos, aprenem com es preparen els articles, preparem les preguntes de les entrevistes. I altres coneixements que ens ensenya el periodista per saber-ne més.

El lloc on ens reunim és a la Fundació Catalana  de la Síndrome de Down. Els redactors estem en aquest mitjà perquè tots nosaltres volem escriure articles, fer entrevistes i moltes altres coses perquè ens agrada molt, ens entusiasma, ens il·lusionem i estem aprenent molt.

Jo com a membre de la redacció només dir que és el millor que m’ha passat i que em permet fer allò que realment més m’agrada.

* Text original.

One Comment on “Èxit21, un mitjà de comunicació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *