La soledat, la malaltia silenciosa

La majoria de les persones en una edat determinada acostumen a patir alguna que altra d’aquestes malalties terminals. Ho pateixen les mateixes persones que han de viure amb aquesta patologia i, al mateix temps, ens fa patir a les persones més properes.

En certa maneres són moltes les malalties que acostumen a tenir, des de càncer de tot tipus fins a l’Alzheimer, però sens dubte la pitjor infermetat per la que qualsevol pot passar és la soledat, la que és considerada com la “malaltia silenciosa”.

Per sort tenim una societat solidària que es preocupa per aquelles persones que per una o altra circumstància viuen soles i fan tot el possible per fer-los la vida més fàcil, tant a les persones grans com a les seves famílies.

 

* Text original en castellà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *