Pablo Alborán a Barcelona

Aquest guapo malagueny està fent la gira “Tanto 2013”. Abans d’arribar a Barcelona ha estat a Saragossa per les Festes del Pilar. Encara que ha estat a diferents llocs, ja tocava passar per Barcelona. Què dir del concert? Doncs ha estat bé. El joc de llums i unes imatges multimèdia entre miralls a l’escenari, van donar lloc a un espectacular concert. Va cantar cançons del primer disc i de l’últim. El que no esperàvem és que estigués a l’escenari Carminho, que va cantar Ni una sola palabra amb Pablo Alborán i una cançó d’ella.

Pablo ens ha delectat cantant una cançó en català, Solamente tu, amb la que col·labora en el disc de La Marató de TV3 d’aquest any. Això sí, sols va cantar la tornada. Encara que ja ens té captivats des del primer dia que el vam sentir cantar.

Totes les fans van estar gaudint, cantant, gravant i fent fotos sense parar.

El Palau Sant Jordi se li va fer petit ja que de seguida es van esgotar les entrades i van haver d’estar-hi dos dies, divendres i dissabte.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *