Reflexió, reflexió!

Un col·lectiu com nosaltres, el de les persones amb la síndrome de Down, és un col·lectiu que només pel fet de tenir una discapacitat som persones molt maques, molt amables, molt senzilles i tenim un cor molt gran. I de sentiments, ja us puc dir, que també.
Jo he tingut l’oportunitat de conèixer-los a la majoria d’ells, i és per això que m’agradaria que la societat, la gent i les persones facin un pensament, una reflexió per uns moments i que tornin aquells valors que s’han perdut. A recolzar, a escoltar, a ser sensibles amb les persones amb síndrome de Down.
Així s’ha n’adonaran de les capacitats que tenim i de més coses que podem fer. També la manera com pensem i com opinem.

La reflexió és molt important per totes les persones, perquè qualsevol persona ha de saber conscienciar-se i ser més sensible i sobretot respectar a les persones que tenen una malaltia o una discapacitat, i així amb tot.

La meva reflexió és que la societat s’ho ha de mirar i que realment tornin aquells valors que s’han perdut, que tornin per fi, perquè sinó no sabem com acabarem.

* Text original.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *