«Oh happy day», un programa de dissabte que ja s’acaba

Foto: www.tv3.cat/oh-happy-day

Aquest any TV3 ens ha vingut amb una gran novetat televisiva i a la vegada musical que malauradament ja s’ està acabant. Ja de les corals en queden molt poquetes. I qui serà el guanyador? Encara no ho sabem.

L’ Eduard Farelo és un gran presentador, i espero que pugui presentar molts programes més al llarg del transcurs de la seva carrera.
Hem de tenir en compte també que és un gran actor, de cap a peus. Va fer grans serials, amb un èxit rotund. Va fer Nissaga de Poder, desprès Toledo i, per acabar, Ventdelplà. Jo no les tenia totes, quan el vaig veure fent de policia assetjador dolent, ja que assetjava la Teresa ( Emma Vilarasau).

Abans els dissabtes feien La partida de TV3, i l’ han tingut de treure per poder fer l’estrena d’OH HAPPY DAY!!!
Ja que queda molt poquet de programa, vull afegir que comença a les 22:00 h. i acaba a les 23: 45 h. No em volia deixar tampoc que el jurat és senzillament increïble, amb el mestre Pedro Pardo, l’Elena Gadel, etc.

He fet aquest article perquè crec que és interessant parlar de cant i de musicals, perquè, com ja sabeu, al teatre Tívoli fan Sonrisas y Lágrimas.

Vull incloure que una de les corals d’OH, HAPPY DAY!!! va anar a la Festa dels Súpers, com a senyal de representació d’aquest programa tant artístic.
La coral es diu Ol’ Green.

 

* Text original.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *