Analitzant el que portem de temporada

Aprofitant aquesta aturada en la competició de Lliga pels partits de les seleccions, és el millor moment per fer una parada en el camí d’aquestes tretze primeres jornades que portem disputades alhora que l’analitzem.

L’equip del “Tata” Martino segueix més líder una setmana més, de la mateixa manera que segueix demostrant que per seguir guanyant ja no depenen tant de Messi i això es deu al fet que tenen a la millor plantilla del món, pel que ja han deixat de patir de la “Messidependència” de temporades anteriors.

L’Atlètic de Simeone, després d’una llarga ratxa de victòries consecutives, ja comença a flaquejar després d’empatar amb el Vila-real.

El Madrid d’Ancelotti ja comença a créixer-se per moments per les seves ultimes victòries, que les compta per golejades, com l’aconseguida contra el Sevilla i ara a la Reial Societat, que comença a veure la llum a través del túnel al qual estava sotmès.

El València de Djukic segueix de mal en pitjor, molt lluny de la seva millor forma i, tret que no hi hagi algun miracle, potser no arribi a menjar-se els torrons, si no cau abans de la banqueta del Mestalla. El Sevilla d’Emery a tingut millor sort, que sinó arriba a ser per la seva última victòria a Cornellà, s’acostaven mals temps per als sevillistes. La resta de clubs es troben més o menys en les mateixes situacions.

És evident que aquest panorama al nostre campionat nacional, és el que fa que tingui tants seguidors cada setmana, que sense ells les emocions de cada jornada no seria el mateix i aquesta és la grandesa del nostre esport, que fa que cada cap de setmana tinguem un motiu més que ens ompli aquest buit a tot aquells tertulians i professionals que estan darrere de les càmeres, que són aquells que no es veuen, que també ho viuen com nosaltres, els aficionats.

* Text original en castellà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *