Cap de setmana de relax

 

 

 

Aquest cap de setmana m’he dedicat a tenir relax. Dissabte vaig estar a casa fent neteja a fons, i a la tarda vaig estar a casa veient el Barça B, que va ser un partit molt interessant en el camp del Girona, va estar bé per sort va guanyar el filial barcelonista. Vaig sopar i després vaig veure el partit de la Selecció Espanyola. En fi, va ser un dissabte diferent de relax que de vegades de tant en tant va bé desconnectar, perquè també sóc humà i també em canso de tant esport.

Diumenge al matí em vaig estar a casa ja que el temps no acompanyava. Vaig dinar i a la tarda vaig anar amb el meu grup d’amics a casa d’un amic molt especial, ja que sempre em porto molt bé amb ell, vam anar a celebrar el seu aniversari. M’ho vaig passar molt bé, la tarda es va passar volant, ja que quan gaudeixes tant amb els amics, passa el temps que no te n’adones.

* Text original en castellà.

One Comment on “Cap de setmana de relax

  1. martin, echo de menos tus crónicas esportivas. Aunque Francisco escribe de Pu.. Ma… tú lo haces mejor. Él es más reflexivo, y contigo lo vivimos más, es como si estuviéramos en el campo. A mi me gusta más cómo lo hacías tú.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *