Cap de setmana llarg d’esport i oci


Aquest cap de setmana ha sigut diferent als demés, ja que eren 3 dies de festa però se m’ha passat igualment ràpid. El divendres com era festa pel matí vaig sortir a donar un passeig per estirar les cames, ja que el gimnàs estava tancat. A la tarda aquell mateix dia vaig estar a casa fins les 20:00 hores, que me’n vaig anar al Camp Nou a veure el Barça-Espanyol, la veritat és que gairebé m’adormo perquè el partit va ser una mica conyàs, però per sort el Barça va guanyar, va ser lo millor del partit. Vaig arribar a casa i me’n vaig anar al llit.

El dissabte al matí vaig estar al gimnàs fent el que el dia anterior no vaig poder fer, la veritat és que estava força animat perquè hi havia molta gent. Em va anar bé anar al gimnàs al matí perquè després vaig menjar amb unes ganes impressionats.

Per la tarda em vaig quedar a casa veient el futbol per la televisió, ja que estava una mica cansat, dons no estic acostumat el dissabte al matí a anar al gimnàs. Això sí vaig veure el partit del Madrid, i no sé perquè és que sempre m’acabo cabrejant.

El diumenge va ser més normal, al matí vaig anar fins al pis nou del meu pare i d’allà me’n vaig anar al mercat a fer una passejada. Quan vaig arribar a casa vaig dinar, ja que tenia molta gana. A la tarda me’n vaig anar al cinema amb el meu grup d’amics, la veritat és que m’ho passo molt bé i vaig riure molt.

* Text original en castellà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *