Crònica del clàssic: Com sempre, espectacle en estat pur

Potser sigui massa d’hora per treure conclusions pel que portem de temporada, i segurament el Barça-Madrid no hagi arribar en el millor moment tant pel Barça de Martino com per al Madrid d’Ancelotti.

És evident que potser no ha estat el millor clàssic de tants que hem viscut, però el que realment importava era aconseguir els tres punts.

Érem molts que potser esperàvem més gols, doncs ens tenen molt acostumats a veure aquelles golejades amb les que l’equip madridista sortia de Can Barça humiliat i amb la cua entre les potes. Una cosa no ha canviat y és que segueixen buscant excuses per justificar la derrota, cosa que amb el senyoriu del tècnic italià és impensable. Tot ha sortit com era previst amb l’estadi ple fins la bandera, amb un d’aquells mosaics que ens acostumen a posar la pell de gallina y amb una victòria ben merescuda, la millor manera per dir-li a Tito Vilanova que estem amb ell per al que faci falta.

És evident que entre blaugranes i merengues hem gaudit d’un enfrontament que segueix demostrant la grandesa del nostre esport i per tant hem vist i viscut el major espectacle en estat pur.

 

* Text original en castellà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *