El Parc Güell de pagamentAvís als turistes i als no turistes. Al Parc Güell cal pagar per entrar. A partir d’ara s’ha de fer. Per què? Doncs perquè hi ha tanta massificació de gent que al final han decidit que s’ha de pagar.

Només els veïns i les escoles que hi ha allà a prop poden passar sense fer-ho. Als que viuen a Barcelona no els deixen. No em sembla just.

Els parcs són públics i no haurien de ser de pagament. A qui se li ha ocorregut la idea? Què serà el proper? Montjuïc, la plaça Gaudí o el Parc de la Ciutadella? Per que si es paren a pensar en tots els llocs que hi ha massificació Barcelona s’enriquiria.

 

* Text original en castellà.

2 Comments on “El Parc Güell de pagament

  1. Hola Sónia, tens tota la raó. A mès haurien de mirar altres cosses mès importants no aixó d’estar pritatzant’ho tot i més un parc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *