Està el Barça jugant amb foc?


Evidentment hi ha moltes maneres de guanyar els partits, depenent de com es jugui, es pot jugar brillantment o bé arrossegant tant per endur-se els tres punts o bé per aconseguir un empat quan la cosa no surt com estava previst .

En el cas del Barça de Gerardo Martino compta els seus partits per victòries i potser algun empat com l’aconseguit a Pamplona, però per ara durant aquestes 12 jornades que portem de competició lliguera encara no coneix la derrota .

Els hem vist guanyant de moltes formes ja sigui fregant l’excel·lència, apurant fins l’últim minut o bé patint en alguna ocasió més del compte, i potser sigui per això que alguns es pregunten: està l’equip blaugrana jugant amb foc ? És evident que veient els seus números es permeten el luxe de passar sobre el filferro, sabent i plenament confiats que no cauran al buit . Però ull perquè seria una mica arriscat jugar igual a la Champions, perquè saben que davant el Milan han de canviar el xip i estan obligats a donar-ho tot . Per tant en qualsevol distracció ximple caus directament i sense paracaigudes.

Qui sap que en el que queda de temporada potser perdran algun partit de Lliga, però fins llavors cal anar amb peus de plom perquè els partits importants estan per arribar i mantenir aquesta ratxa invicta no dura eternament tot i tenir el millor equip del món. Perquè molts grans clubs han caigut i de quina manera. Molts aficionats no volem ni pensar que el club barcelonista sigui un d’ells.

* Text original en castellà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *