Ho miris com ho miris, és Nadal

Potser pugui sonar una mica desgavellat, però n’hi ha prou amb fer una passejada pels nostres carrers de Barcelona, on podrem contemplar totes aquelles llums nadalenques que engalanen la nostra ciutat. Els nostres supermercats desbordats de productes típics d’aquestes festes i amb els dècims de loteria a la venda pràcticament des de l’estiu .

És obvi pensar que tot i estar en ple mes de novembre, que ja estiguem a Nadal, és evident que ja només falta que es faci oficial.

El que està clar és que quan hi ha crisi ens acostumem avançar a tot. Ja posats a avançar-nos als esdeveniments, també podríem anar assajant les nadales per si no ens recordem de les lletres, o bé començar a muntar la fira de Santa Llúcia perquè no li falti de res. El que sí és considerable és que en l’ambient ja es respiren aquestes dates tan assenyalades, però fins a desembre no la podem celebrar. Fins llavors seguirem vivint el dia a dia amb el nostre treball i concentrem-nos en el que realment importa, arribar a final de mes. El que hagi d’arribar arribarà sense haver de forçar els temps.

 

* Text original en català.

One Comment on “Ho miris com ho miris, és Nadal

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *